OGAME NEW GAME BLOODWARS TRAVIAN
Uwaga przed wysłaniem prośby nalezy
Przeczytac uwaznie Panel Rekrutacyjny....jesli okaze sie ze Przybysz dał prośbe został przyjety a nie wie jakie sa u nas zwyczaje to zostaje usuniety automatycznie z sojuszu
Jak nalezy składac do nas Prosbe
1.Nick
2.osada stolica i kordynaty
3 srednia czasu spedzane na TRAVIAN
4 Doswiadczenie
5 Spory lub prywatne wojny
6 Inne sojusze
7 Historia swoja na TRAVIAN
8 własny opis siebie i swej taktyki
9 INNE
według tej kolejności nie obawiajcie sie to nie CV piszczie z błedami jakby co tutaj mozecie składac pytania
Prosimy podania składac tutaj smiało po rozpatrzeniu wasz slad tutaj zniknie przez usuniecie postu
Witam wszystkich w panelu rekrutacyjnym....gdzie dowiecie sie co czeka was w BRS (Bractwie Stali)
A little history....
Zaczołem grać w Massive Multiplayer....pare lat temu....ogame wtedy szalało i ja szalałem na ogame zeby nie robic pamietnika tutaj bo juz to tyle razy pisałem na tylu moich forach....
Grałem i walczyłem na OGAME NEW GAME BLOODWARS a teraz postanowiłem zapieczetowac TRAVIANA zawsze zakładałem sojusz BRS lub BOS ( Bractwo stali [BRS] Brotherhood Of Steel [ BOS] ) i zawsze trzymałem sie zasady ze nie wazne jakie sie ma plecy kto kogo zna wazne jest by nikimu nie psuc zabawy bo to sa gry...gry w przeznaczeniu swym sa po to by bawić.....ja tak uwazam
no ale zeby nie przedłuzac
Podchodzac do nas musisz wiedziec ze jestesmy głównie na północnym wschodzie
Nasz sojusz ma nastepujace zasady
1 pomoc
Polega ona na tym ze pierwszy z góry pomaga pierwszemu z dołu drugi z góry drugiemu z dołu ITD codziennie patrzcie kto gdzie jest by np 3 osoby pomagały jednej bo sie od niej przyzwyczajiły
2 Zganie
zgranie czyli poprostu komunikacja Pamietajcie ze jesli macie jakaś nagla sytuacje lub cokolwiek co by miało miejsce waznego to w nowej wiadomosci w adresacie napiszcie skrót [ally] czyli sojusznik......wszyscy wtedy w bractwie dostana info
Nie tolerujemy wulgarów i bezczelenstw jak i samowoli jest to kara jako nałozenie podatku tygodniowego w postaci
1 warn 1000 sztuk surowca kazdego czyli 1000 drewna 1000 glina 1000 zelazo 1000 zboze
2 warn 2000 sztuk
3 warn 5000 sztuk
4 warna nie ma poprostu wylatuje sie z sojuszu
Warny znikaja po jakims czasie a podatki są co tygodniowe w niedziele odbierane wiec jak ktos przegnie w sobote to jutro czyli w niedziele płaci
Zeby rozjasnic niektórych jestesmy sojuszem dobrych....nie przyjmujemy tych co sieja zamet by piąc sie na szczyt przez innych niszczac wszystko na swej drodze nie tylko na virtualu czyli w grze ale w realu psujac zabawe innym lub straszac albo poprostu dla checy zaatakowac i zniszcyc smiejac sie z tego ze ktos nie moze sie obronic
porównywać nas mozna do Templariuszy Starszych Paladynów i Armi zbawienia jesli nie lubisz pomagac ani nie lubisz jak ktos narzuca sie i trzymie ludzi w garści jak ja by razem współpracowali i szanowali siebie nawzajem to zamknij to okno i nie wracaj......
Piszac prosbe o przyjecie przyjmujecie nie tylko siebie do sojuszu ale musicie tez grac.....tytułowych farm nie potrzebujemy...a ja nie toleruje czegos takiego przyjdzie pomocy...pozbiera naduzyje zaufania i ucieknie....uwierzcie mi nikt mi nie uciekł a juz na pewno nie złodziej.....
Po przeczytaniu tego mozesz sie zastanowic czy chcesz byc dobrym czy złym......wojsko to podstawa ale nie uzywaj jego by atakowac wsyzstkich
Pytania i wszelkie wypowiedzi nie kierowac tutaj wszystko bendzie usuwane wszelkie takie rzeczy kierowac do działu rekrutacja
Dzienkuje
RADIATION
Wpisujecie tutaj wasze dane
XXX
XXX
XXX
XXX
I dalej
A oto przykład jak macie sie zgadzac na warunki bractwa
Ja RADIATION ogłaszam uroczyscie ze zgadzam sie na warunki i zasady w bractwie obowiazujące i wszelkie ich następstwa
podpisano RADIATION
Gość
Ja Alucard ogłaszam uroczyscie ze zgadzam sie na warunki i zasady w bractwie obowiazujące i wszelkie ich następstwa
podpisano Alucard
Gość
Witam was wszystkich chciałbym, abyście rozpatrzyli moją prośbę dotyczącom przyjęcia do waszego sojuszu. Mój nick w grze to Sguall (173,41). Z tarvianem mam do czynienia juz prawie 1,5 roku z czego aktywnie gram na s7,s2 i s10. Jeśli chodzi o mnie to gram 24h na dobę pomijając czas spędzony w pracy. Głównie nastawiam sie w grze na off, lecz tu na s3 chce spróbować podejść od strony deff. Mam 23 lata chetnie udzielam sie na forum, staram sie byc aktywny. raz jedna osoba powiedziała że jestem zbawieniem dla ich sojuszu, a pogromem dla innych, którzy zadarlii z nami. Bardzo dobrze sprawuje sie na stanowiskach kordynacyjnych, lecz chyba z większym naciskiem na deff sojuszu. zapoznawszy sie z rególaminem waszego sojuszu, wydaje mi sie ze bende godnie(moze) reprezentował wasz sojusz.
Z poważaniem Sguall
ps wszelkie pytania prosze w razie czego kierować do mnie bezpośrednio w grze Pozdrawiam.
Gość
zgadzam sie na warunki panujace w forum i w bractwie stali jak i wszystkie ich nastepstwa podpisano sguall