BRACTWO STALI

OGAME NEW GAME BLOODWARS TRAVIAN

#1 2008-04-16 13:48:13

RADIATION

BRS SZEF

5606663
Call me!
Punktów :   

Pytania

Tutaj składacie wszystkie pytania dotyczace wszystkich watków mojego biórka

#2 2008-05-03 01:15:30

koni64

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: Pytania

Po wejściu i zapoznaniu się z Twoim że tak powiem biurkiem POWIEM TYLKO JEDNO JAK DLA MNIE NIE
płacenie jednej osobie z sojuszu jakiś podatków nie zdaje egzaminu niestety skoro będziesz dalej uważał że wszyscy powinni Ci płacić podatek to ja wówczas niestety odpadam powód jest prosty niech każdy tylko zadba o własne podwórko jak należy jak patrzę w raporty jak inni gracze garną po kilkanaście  k jednostek serce mi zamiera że trafiłem na jedną wielką FARMę  na pewno nie wszyscy są w stanie obronić sie samemu przed atakiem powiedzmy 3k toporków ale surowców zapewne idzie się pozbyć jak i wysłać wojsko a nie bezmyślnie trzymać na osadzie ,co innego budowa ambasady co do składki i owszem nie mam zamiaru się od jej płacenia o ile zostanie prawidłowo rozliczona a co do samej wysyłki surowców to chyba każdy wie że można wysyłać tylko 1 raz na 24h 1 godzinna produkcję osady a ta u różnych graczy jest różna -najpierw zrób porządek w sojuszu co do gry posłuchu aktywności i zgania wówczas można pomyśleć i przedyskutować sprawę pomimo tego ja jestem podatek NA NIE płacenie na wspólne wojsko czy nie wiem na co mają iść składki nie zdaje racji bytu .a o tym czy ma być płacone czy nie niech może zdecydują sami zainteresowani wypowiadając się w temacie

#3 2008-05-03 09:31:49

RADIATION

BRS SZEF

5606663
Call me!
Punktów :   

Re: Pytania

Koni po pierwsze ja chce raz NA TYDZIEN i chce tylko 350 kazdego surowca to jest produkcja godzinna wiec o co ci chodzi nie stac cie nie na to ?

I prosze niech sie wypowiedzą a ja nie robie woja dla soja ale narazie amby wiec.....

Stopka forum

RSS